Spåra leverans

Boka frakt

Boka din hemleverans i fyra snabba steg

 • Beställning

  När ditt postnummer matchar det område vi kör inom kan du välja ”Båtleverans” bland leveransalternativen i din e-handlares check-out.
  När du har genomfört ditt köp kommer du att få ett mail och sms ifrån Skärgårda för att ange din önskade leveransplats.

  Psst! Alla öar i skärgården har unika postnummer. Vet du inte vilket som gäller där du befinner dig just nu kan du besöka postnummer.me via mobilen för att få reda på det.

 • Leveransplats

  Via länken i vårt mail/sms kommer du till vår sida för att ange den plats dit du vill få din leverans. Det är viktigt att du endast väljer platser med fritt vatten, så att vi kan lägga till!
  Om vi levererat till dig tidigare kommer dina tidigare leveransplatser också att visas på kartan om du vill använda samma plats igen.
  Om du inte har möjlighet att ange en passande leveransplats så rekommenderar vi att du använder någon av de fasta leveransplatser vi har i ditt område.
  I fältet ”Beskrivning av leveranspunkt” anger du speciella kännetecken för din brygga, båt eller annat som vi bör känna till om leveransplatsen så vi enkelt kan hitta dig. Ifall du inte är på plats och tar emot leveransen, kan du ange var vi ska lämna godset, dock max. sju meter från tilläggningsplatsen.
  När du är nöjd med nålens placering och angett eventuell information om leveransplatsen väljer du ”Bekräfta leveransplats”.

 • Leveranssätt

  Baserat på vilken e-handlare du handlat av, så ges du möjlighet att välja olika leveransalternativ och eventuella tilläggstjänster som din e-handlare erbjuder, tex uppbärning av varor. När du markerat dina val väljer du ”Bekräfta leveranssätt”.

 • Leveranstid

  En skärgårdsleverans tar normalt 2-4 dagar från att du har lagt din beställning hos e-handlaren. Med vissa e-handlare kan du få upp en lista med förslag på leveranstider och kan välja det som passar dig bäst.

 • KLART!

  Nu kan du återgå till att njuta av skärgården medan vi behandlar din beställning. Du kommer att få uppdaterad leveransinformation löpande och vi ringer en stund innan vi kommer!