Spåra leverans

Boka frakt
October 10, 2023

Skärgården förtjänar flaggstänger!

“Vi vill ha en ny flaggstång!”

I våras fick Skärgårda frågan om hemlevererans av en flaggstång till en ö vid Möja.

”Utmaningen var inte om vi kunde leverera en flaggstång på 18 meter till kundens brygga, utan hur vi skulle göra det och samtidigt erbjuda samma smidighet och låga pris som vi har på våra andra leveranser” berättar Anton Bredin, båtchef på Skärgårda. ”Att transportera ett 18 meter långt paket är inte helt lätt, vare sig på land eller på vatten. Men efter en del funderande, tillverkning av några specialverktyg och lite tur så fick vi ihop ett enkelt koncept och leveransen gick som en dans”.

Flaggstångsspecialisten, en av landets ledande leverantörer av flaggstänger och tillbehör, såg genast möjligheten i ett samarbete med Skärgårda.

”Vi har många kunder i Stockholms skärgård och det har alltid varit en utmaning att hitta bra sätt att frakta våra stänger hem till kund” säger Per Degeby på Flaggstångsspecialisten. ”Men tack vare samarbetet med Skärgårda kan vi nu erbjuda en enkel, säker och prisvärd hemleverans till kundens brygga redan när kunden beställer sina varor”.

Sjunger er flaggstång på sista versen, eller har ni alltid drömt om att förgylla skärgårdsstället med en fin flaggstång men inte vetat hur ni ska transportera ut den? Flaggstångsspecialisten har 40 års erfarenhet inom branschen och stor erfarenhet rörande allt som har med flaggor och flaggstänger att göra. Besök Flaggstångsspecialisten för mer information.