Spåra leverans

Boka frakt
February 13, 2024

Postnord upphör med leveranser av större gods i Stockholms skärgård

Den 1 september 2023 stramade Postnord upp sina rutiner för leveranser i Stockholms skärgård.

Postombudens tjänster med paket upp till 20 kg och lantbrevbärarnas tjänster påverkas inte. Men du som vill beställa en leverans över 20 kg i paket eller på lastpall, kommer inte längre få din leverans ut i skärgården. Du behöver nu själv ordna hämtning av dina varor på Postnords terminal i Årsta och därefter själv ordna transporten ut till din ö i skärgården. Detta omnämns även i tidningen Skärgårdens artikel från 10 Januari, 2024.

Tycker du detta låter krångligt och jobbigt? I så fall ska du kolla in Skärgårdas hemleveranstjänst ”Boka Frakt”, som är en tjänst specifikt anpassad för transporter av varierande storlek i Stockholms skärgård. Vi löser ditt behov till fasta, låga priser och så här enkelt är det:

1. Beställ din Postnord-leverans som vanligt, men ange vår terminal som leveransadress.

2. Boka din hemleverans direkt på sidan Boka Frakt eller ring 070-786 89 65. I samband med bokningen får du ett sms med en länk där du enkelt markerar din brygga eller annan önskad leveransplats på en karta.

3. När dina varor kommit till vår terminal hör vi av oss och kommer överens om leveransdag. Mer information om alla våra tjänster, priser och villkor hittar du på vår sida Boka Frakt.

Väl mött!