Spåra leverans

Boka frakt
February 15, 2024

Frakt av IKEA-möbler till Stockholms skärgård

I en tid där allt fler väljer att bosätta sig i Stockholms skärgård växer behovet av pålitliga och smidiga transporter för att frakta möbler och andra stora föremål. IKEA är ett populärt val för att inreda hemmen i skärgården. Men hur kan man säkerställa att möblerna når sin destination på ett säkert och pålitligt sätt? Svaret är Skärgårda – den smidigaste lösningen för att transportera möbler från IKEA hem till dig i Stockholms skärgård.

Skärgårda har under de senaste åren levererat mycket möbler till Stockholms Skärgård och vi har utvecklat vår tjänst Boka Frakt efter skärgårdens specifika förutsättningar och dina behov som mottagare. Vi har erfarenhet av att smidigt hantera en stor mängd små kollin men även sjötransportera stora möbler och kan hantera allt från tunga soffor till skrymmande sängar. Självklart erbjuder vi inbärning och har lämpliga hjälpmedel för en ibland besvärlig skärgårdsterräng.

Så här fungerar det:

1. Du beställer dina varor hos IKEA och anger en leverans till vår terminal.

2. Boka en skärgårdstransport via vår sida Boka Frakt varpå du väljer leveransplats genom vår onlinetjänst.

3. Vi tar emot dina varor, förbereder godset för sjötransport och planerar in en tidpunkt för leverans.

4. Vi levererar varorna till dig i Stockholms Skärgård. Vi erbjuder inbärning om det är något som önskas, annars sker leverans till bryggan som du angett.

Observera att vi inför 2024 har uppdaterat instruktionen för hur man bäst bokar en frakt på ikea.se. Lathunden hittar du här.  

För att underlätta din leverans från IKEA kan du ange exakt leveranspunkt även om ditt skärgårdshus inte har någon vägadress och vi försöker vara så flexibla som möjligt avseende leveranstider för att säkerställa att varorna levereras till dig vid rätt tidpunkt. En annan viktig faktor att ta hänsyn till är priset. Skärgårda erbjuder fast pris och har en transparent prissättning. Som kund ska du inte behöva oroa sig för dolda avgifter eller överraskningar på fakturan.

Vi är ju såklart partiska, men känner oss trygga i att hävda att Skärgårda erbjuder den bästa och effektivaste lösningen för att transportera möbler från IKEA direkt hem till dig i Stockholms skärgård. Företaget har den erfarenhet, utrustning och kundservice som krävs för att säkerställa en smidig och pålitlig leverans av möblerna, alltid till fast pris. Om du planerar att köpa möbler och behöver hjälp med transporten till skärgården, så är Skärgårda det självklara valet.