Spåra leverans

Boka frakt
June 2, 2021

Melanders levererar hela sortimentet till skärgården

I december förra året lanserade Melanders en nätbutik med hela sitt utbud av färsk fisk och skaldjur, krogpåsar och delikatesser med utkörning i Stockholm. Från 4 juni sker nu även båtleveranser till hela skärgården från Landsort till Arholma.

– Nu kan de äntligen förse hela Stockholms skärgård med allt från midsommarsill till vardagsrätter, krogpåsar och lyxiga skaldjur. Det har aldrig varit enklare att äta riktigt gott utan att behöva lämna sitt semesterparadis för att handla, säger Stefan Söderman som är vd på Melanders Group.

I Melanders Group ingår anrika restauranger som Wedholms Fisk, KB och Ulla Winbladh vars krogpåsar också finns tillgängliga genom näthandeln. Inför semestern i skärgården har Melanders även tagit fram en grill- respektive sommarpåse med trerättsmenyer för grillen.

Leveranserna sker initialt på onsdagar och fredagar till ett fast pris på 395 kronor. Genom att släppa en nål på en karta vid beställningen kan maten levereras precis vart som helst så länge platsen är tillgänglig med båt. Utkörningen sker i samarbete med Skärgårda och vid varje beställning ingår en kylväska från Melanders.

Melanders sommarpåse 2021
Kräftröra med pepparrot serveras på tunnbrödsknäcke
Laxhamburgare serveras med röd coleslaw smaksatt med lime och mynta, smashed potatoes och aioli.
Passionsfruktstiramisu

Melanders grillpåse 2021
Räk- och forellromsröra med avokado
Fiskspett med rostad potatissallad smaksatt med citron serveras med lime- & chiliaioli
Vit chokladkräm med fläderinkokt rabarber och rostad sockerkaka

Om Melanders
Melanders Group har funnits sedan den första Melandersbutiken öppnade 1988 i Östermalms Saluhall av bröderna Erik och Nils Molinder. Den lilla fiskdisken i Östermalmshallen har idag vuxit till ett delikatessimperium med 7 fiskbutiker samt 14 restauranger och caféer där Art Bakery, Southside, Ångbåtsbryggan, Ulla Winbladh, Konstnärsbaren, Sjöpaviljongen och anrika Wedholms fisk ingår.

www.melanders.se